Levering

Levering

Leveringstiden: Alle vare der står som på lager i shoppen og som er bestilt på hverdage inden kl. 15.00 sendes samme dag. Vare bestilt i week-end eller på helligdage sendes  først komne hverdag.

 

Leveringstiden er 1-2 dage

 

NettoMedical leverer med postdanmark med omdeling fra kr. 53,00 og uden omdeling fra kr. 36,00.

Bestillinger over kr. 2000,00 kan kun sendes til bestillers adresse.

 

Alle priser er inklusiv moms

 

NettoMedical sørger for levering primært med  Post Danmark, og sender til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen.

 

Rettidig levering forudsætter dog at fragtselskabet overholder dag-til-dag levering (kun i Danmark). Såfremt der opstår forsinkelser hos fragtselskabet, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Pakkepost og Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer.  I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender NettoMedical naturligvis en ny leverance uden beregning.

 

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. NettoMedical tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering for lagervarer, for nogle varer kan leveringstiden være op til 1 uge. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.

 

Levering til udlandet kan vare op til 1 uge